ICT beheer

Bij veel bedrijven gaat ICT alle kanten op: er is veel mogelijk, er zijn veel leveranciers en oplossingen zijn vaak in de loop der jaren opgebouwd en bijgestuurd. Bij BTOnline brengen we daar structuur in aan: je krijgt één aanspreekpunt voor al je ICT-zaken. Onze kracht ligt in het snel schakelen en het kort houden van de lijnen. Je krijgt altijd direct een van onze specialisten aan de lijn. Het probleem of de vraag ligt dan waar het hoort en jij kunt je bezighouden met je eigen business.

De traditionele werkplek is aan het krimpen: we werken met z’n allen steeds meer digitaal. Ben je bezorgd om de veiligheid daarvan, en de toegankelijkheid? Dan zeggen wij: prima! Want kritisch blijven is sowieso noodzakelijk. Je kunt het gelukkig aan BTOnline overlaten om te zorgen dat je veilig en simpel digitaal kunt werken. De toegang tot je interne netwerk, je computers, het back-uppen op locatie en in de cloud — voor alles hebben we oplossingen om het veilig te laten verlopen. Zonder het jou en andere gebruikers onnodig moeilijk te maken.

Werken in de cloud

Heb je voor het dagelijks online werken je eigen bedrijfsnetwerk nodig? Dan kunnen wij dat voor je opzetten, implementeren en onderhouden.

Je bedrijfsnetwerk van a tot z

Altijd veilig online

Dé grote uitdaging voor je bedrijfsnetwerk: het moet toegankelijk zijn voor je mensen, en tegelijkertijd volledig op slot voor buitenstaanders. Dat vraagt om veel kennis van de nieuwste security-technologie. Vanaf de modem waar je internetverbinding binnenkomt tot en met elke intern of extern verbonden computer of mobiel apparaat, wij regelen het voor je in. Ook kijken we mee met een slim beheer van wachtwoorden voor de verschillende collega’s, want je netwerk is zo veilig als de minst veilige medewerker! Wij bekijken veiligheid daarom zowel als een technische als een menselijke uitdaging.

BTOnline_altijdveilingonline

Extra veilig internet!

Je back-ups altijd veilig

Back-uppen: het ene bedrijf doet het zus, het andere doet het zo. Bij BTOnline kennen we geen heilige huisjes, behalve één: onze back-upservers staan gewoon in Nederland. Want we houden graag controle over jouw back-ups. Van inpandige back-upschijf of -server tot en met back-uppen in de cloud: wij kijken kritisch naar jouw wensen, regelen het voor je en houden een oogje in het zeil. Wel zo veilig.

We houden het trouwens dichtbij huis: onze ‘cloud’ bevindt zich gewoon in Nederland. Ook back-uppen op een lokale server blijft voor ons de normaalste zaak van de wereld. Dus niet met het hoofd in de wolken, maar nuchter met twee benen op de grond.

BTOnline backup en ict beheer

Vraag het de specialist

Bij BTOnline krijg je altijd direct een van onze specialisten aan de lijn.

Marco Frens

Salesmanager LinkedIn