Zakelijke telefonie

Voor ons staat voorop dat je de beste zakelijke telefonie-oplossing krijgt die op dit moment in de markt verkrijgbaar is. Daarom zijn we niet alleen partner van KPN en de andere belangrijke providers, maar zijn we als BTOnline ook zélf provider. Zo behouden we onze onafhankelijkheid. Dat geeft jou en ons volledige vrijheid om te gaan voor de beste oplossing, van de keuze voor een provider en een abonnementsvorm tot en met mobiele telefoons en andere hardware. Van welk merk dan ook. Ook doen we de begeleiding in eigen beheer: van inventarisatie tot implementatie en facturatie. Wel zo transparant en overzichtelijk. En: we zijn rechtstreeks bereikbaar voor je.

BTOnline-vaste telefonie

Vaste en mobiele telefonie in één hand

Je zakelijke telefonie is bij ons in goede handen. We zijn partner van elke bekende provider en zijn dus niet gebonden aan één merk. We beschikken zelfs over ons eigen BTOnline netwerk. Zo krijg je het advies waar je bedrijf het meeste aan heeft.
Vaste telefonie is misschien net zo belangrijk voor je bedrijf, of zelfs belangrijker. Denk aan centraal binnenkomende gesprekken en het doorschakelen vanaf de receptie of tussen collega. Wij bieden telefonie via VoIP in eigen beheer. Dus bij ons regel je alles via één aanspreekpunt.
Logisch dus dat wij ook het koppelen van vaste telefonie met mobiele telefonie van a tot z voor je regelen.

BTOnline_vastetelefonie

Beheer en onderhoud

We verzorgen de aansluitingen en abonnementen, én geven je service voor alle merken (mobiele) telefoons. Extra toestel nodig? Reparaties? Vervangend toestel? Dat zijn allemaal geen zaken waar jij je druk over hoeft te maken. Dat doet BTOnline voortaan voor je. We loggen op afstand in op je netwerk voor snelle service en regelen alle hardware, van mobieltjes en headsets tot tablets en wat je nog meer nodig hebt. En is er wat aan de hand, dan kun je onze specialisten gewoon rechtstreeks bellen of berichten.

Vraag het de specialist

Bij BTOnline krijg je altijd direct een van onze specialisten aan de lijn.

Marco Frens

Sales & Support LinkedIn